31 Temmuz 2016 Pazar

HAYAL KIRIKLIKLARI...

   Hepimiz de o kadar çok vardır ki...Umut ettiğin gibi olmaması üzer en çok da seni.Hani bir yanın olumsuz diyordur diğer yanın ise hep inanmak ister.Ne kadar dile getirmesek de hep o inanmak istediğimiz taraf ağır basar içimizde...UMUT tur çünkü...
   Zamanla anlarsın hatta belki ağır bir sonuçla emin olursun. UMUDUN YOK OLUR...İşte esas şimdi yaşıyorsun demektir.En ağırıyla karşı karşıya kaldığında, en ama en istediğin hayalinin olmadığında yada en güvendiğin en inandığının seni yerle bir etmesinde yaşarsın işte o HAYAL KIRIKLIKLARINI...
   Oooo bende çok kez yaşadım.O düşmeninde kalkması var ama emin ol ki bazıları zor oluyor,içini acıtıyor. Mantığını arıyorsun ama bulamıyorsun... Mantığı basit; çok kötü insanlar var...Sen o kadar kötülük düşünemediğin için anlayamıyorsun yapıcaklarını,çalıcakları hayallerini düşünemiyorsun.
   İşte tam burda görev düşüyor sana...Unutma senin gibi düşünenlerde var.Senin hayallerini gerçekleştiricek yada yanında sana yardım edicek.
    Ve şunuda unutma..; O hayal çalanlarında tanışıcağı onlardan kötüleri var...Çünkü hayat böyle yaşattığnı yaşamadan öldürmez kimseyi..!
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder